Utförsäljning i butiken

Vi har 50% på nästan allt i butiken nu. Det har varit väldigt mycket kunder. Helt sjukt! Avantia Fritid ska alltså upphöra!

Idag kunde min snälla mamma hoppa in och jobba på förmiddagen så att jag kunde ta hand om hästarna. Chiquita vaccinerades imorse och Dixie blev genomgången av Linda Fång som är Eguiterapeut. Han va låst i bogarna som hon knäckte loss annars tyckte hon att han såg fin ut. Hon tittade även på hur sadeln låg och hon konstaterade att den trycker på bogbladen vilket jag nästan förstod för Sharpman sa att den skulle behövas fixas efter ett halvår. Så det ska jag ta tag i snarast. Hon tyckte annars han va bra musklad vilket är kul att höra! Idag vilade han, imorgon skulle han skrittas, på lördag skulle jag longera honom i Pessoaselen. Sen sa hon att han ska ridas mycket lösgörande och han behöver komma ner i formen. Han blir ju lätt hög. Det ska nog bli bra :)

Har varit och storhandlat nu på kvällen. Så himla skönt att ha fullt i kyl och frys!

Nu måste jag sova så jag orkar med morgondagen. Kan lova att det känns i kroppen efter en dag på jobbet med mycket gå och stå och så stallet och hästarna på det. Men va kul det är att sälja! Tänk om det kunde va så mycket kunder annars med!

Mina "glada" hästar efter Hoppträningen igår