Åskoväder på gång!

Usch ja, det ska åska och regna en del efter midnatt som det ser ut just nu. Jag ska till min bror ikväll och dricka lite vin och troligtvis sover jag över där också. Så kan Linus sova ifred utan att bli väckt och höra mitt tjat.

Igår va ju hovis här och slog på Dixies tappsko. Red honom hem från betet som planerat. Det va väldigt nära att vi fastnade i eltråden. För det första ville han inte gå ut genom grinden, så det tog ett tag sen när vi väl va ute så satt jag upp och han tvärvänder samtidigt som han stegrar sig så det va nån millimeter från grinden. Satt av och ledde honom över vattnet. Ville inte pressa honom i den situationen pga att grinden va så nära. Det kunde blivit farligt. Resten av turen hem gick bra, men han är bra tittig. Frustade och va allmänt spänd. "Lilla" hjärtat, det är inte lätt att va rädd för i princip allt =)



Igår släppte vi Quizzy på betet också så nu är det fyra hästar i sommarhagen. Dixie, Chiquita, Quizzy och Tubbe. Dom fungerar bra ihop förutom att Chiquita jagar bort Tubbe lite då & då. Hon är ganska bitchig min lilla tjej. Hon har fått sin mammas humör om inte lite värre till och med =/




 Mor & dotter på betet förra sommaren <3